Genåbning af Askov Ridecenter d.14. april 2020

Udskriv
Senest opdateret: Søndag, 02 august 2020

Genåbning af Askov Ridecenter fra d.14. april 2020

Det er med stor glæde vi kan informere jer om, efter at have talt med Dansk Ride Forbund, Næstved Politi og Corona hotline, så har vi besluttet at genåbne Rideskolen fra d. 14. april 2020.

Åbningen sker naturligvis i henhold til de gældende Corona regler, det vil sige at man holder afstand, en effektiv håndhygiejne og at vi ikke er mere end 10 personer i et område, dette vil vi tage meget seriøst. Vi har forespurgt og fået svar, vi må være 10 ved hver ridebane og 10 i stalden af gangen, det kræver naturligvis at man holder afstand i henhold til reglerne, med min.2 meter til hinanden.

Dette betyder, at alle som rider på almindeligt timehold og/eller deletime møder til deres normale ridetider og kommer 15 min inden ridetimen begynder, og tager hjem igen 15 min efter endt ridning. Det samme gør trækholdene, men her kan det blive nødvendigt med forskellige ændringer i stalden, men det løser vi. Husk det er kun rytteren som er på Askov Ridecenter, vi sørger for der er hjælp i stalden, så ingen forældre eller veninder i denne periode, dog trækholdsryttere må medbringe en hjælper.

Nedenstående er gældende regler fra nu og indtil andet besluttes:

        Hold afstand, min. 2 meter mellem personerne

        Max 10 personer i et område (Stald/Ridebane1/ridebane 2)

        Almindelige ridehold – husk at komme alene

        Trækhold må komme med 1 hjælper

        Er du utilpas, forkølet, hoster eller har feber, SÅ bliv hjemme

        Husk god hånd hygiejne

        Vis respekt for hinanden og dig selv.

        Meld afbud i god tid hvis ikke du kommer.

        Det er ikke tillad at hold hygge komsammen i rytterstuen eller i sadelrummene.

Ønsker du ikke at starte op efter ovennævnte regler, så skriv en mail til Harriet Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest.

Såfremt du ønsker at starte op på ridning under overnævnte præmisser, skal du huske at betale ridningen for april måned. Vi kan desværre ikke erstatte de tabte timer i marts/april, det beklager vi, men det er desværre ikke muligt.

Hvis du ikke ønsker at starte op i næste uge, beder vi dig om at kontakte Harriet snarest via mail, og vi finder en løsning.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle og håber på jeres forståelse, selvom tingene vil være lidt anderledes end de plejer

Stort vrinsk fra Askov Ridecenter, Harriet

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.