Sidste nye Corona udmelding opdateret 31.12.20

Udskriv
Senest opdateret: Mandag, 01 marts 2021

Corona - sidste nye restriktioner 14.12.20 - opdateret 31.12.20

I ønskes alle et rigtig godt nytår og forhåbentlig snart med styr på Corona.

Vi ser os desværre nødsaget til at stoppe al rideundervisning fra mandag d. 14. december og foreløbig frem til d. 3. januar 2021.

Dette fortsætter frem til den 17.januar 2021

På coronasmitte.dk fremgår det nu, at følgende er gældende for alle 69 kommuner, der er underlagt skærpede restriktioner:

Særligt vedrørende heste: Det er ikke ulovligt at møde op og pleje sine heste, da enhver, der holder dyr, i henhold til dyreværnslovens regler skal sørge for, at dyrene behandles omsorgsfuldt, herunder at de huses, fodres, vandes og passes under hensyn til deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov. I lov om hold af heste præciseres det, at enhver, der holder hest, skal sørge for, at hesten tilses mindst én gang om dagen. I forhold til motioneringsdelen i en ridehal er der efter lov om hold af heste krav om, at heste skal motioneres eller gives fri bevægelse på fold i mindst 2 timer 5 dage om ugen. Ved motionering forstås fx ridning med rytter, longering mv. Dvs. at motionering generelt er et krav. Da nogle heste (f.eks. ungheste og heste med særligt temperament) ikke kan motioneres ude, vil det være lovligt at foretage motionering i en ridehal – forbuddet mod at forsamles mere end 10 personer til et arrangement, skal fortsat overholdes. Endvidere står der, det er ikke lovligt at afholde undervisning og/eller holdtræning i en ridehal, idet en ridehal ikke må have åbent for aktiviteter, der har karakter af sports- og fritidsaktiviteter.

 

Alle Handicap hold og specielle hold, her gennemføres undervisning som hidtil.

Alle med egen hest og partsrytter må ride, dog kun efter nærmere aftale med undertegnede.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål gerne på mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 24986822

Harriet

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.