JUHU - så er det nu..

Udskriv
Senest opdateret: Torsdag, 25 februar 2021

Juhu, vi må starte op igen, vi glæder os til at se jer alle fra 1. marts 2021

Vi har fået lov til at starte Rideskolen op igen – men det kræver vi alle tager ansvar – holder afstand, spritter af og respekterer alle de kendte restriktioner.

Vi åbner op for al ridning igen, dog med lidt ændrede måder at gøre det på.

• Trækhold møder 5-10 min inden ridning og modtager sin pony udenfor stalden, opsadlet og derefter rider man og medbringer sin egen trækker hvis ikke andet er aftalt, efter ridning afleverer man ponyen ved stalddøren igen.

• Alle som rider på 1/1 hold møder ca. 20 min inden ridning, strigler og sadler op mm. Efter ridning sadler man selv af og sætter hesten i boks igen.

• Alle som rider deletimer eller privat timer møder ca. 20 min inden ridning, sadler op m.m. og der skridtes i gang til undervisningens start. Efter ridning sadler man selv af og sætter hesten i boks igen.

• Alle privatryttere rider så vidt mulig uden for de timer som er booket til rideskolen, alternativ på andre baner og må ikke være i stalden når der er flest.

• Alle andre end ryttere og forældre som skal trække, skal vi bede om at blive væk, alternativt blive i bilen under ridningen i en periode endnu.

• Man kommer til sin normale ”gamle” ridetid og hvis der er lidt tvivl om heste m.m. så må vi løse det undervejs, for der er sket lidt skift i heste og hvem der rider hvor. Men kom glad og frejdig så finder vi ud af det

Ønsker du ikke at starte op nu eller bliver du forhindret i at komme så skriv eller ring afbud på 24986822 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , det vil hjælpe os meget.

Vi glæder os til at se jer alle, og vil gøre vores bedste for at få det til at køre på en så god og sikker måde som mulig.

Mange vrinsk fra os alle på Askov Ridecenter

Harriet           hesteflok

 

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.