Handicapridning / Rideterapi

Udskriv
Kategori: Askov Ridecenter
Oprettet Fredag, 20 januar 2012 Senest opdateret: Torsdag, 05 maj 2016 Skrevet af Super User

Vi har erfaring for, at rideterapi giver gode resultater for børn, unge og voksne med vidt forskellige handicaps. Ridning og den nære kontakt til de store dyr er et udviklende og støttende aspekt i relation til både indlæring og fysisk og psykisk optræning. Rideterapi kan derfor også bruges til for eksempel motivering af mennesker med depressioner og til aktivering af demente.

 handikegh

Vi tilbyder · Optræning, udvikling og fastholdelse af fysiske færdigheder. · Optræning, udvikling og fastholdelse af personlige kompetencer. · Undervisning individuelt eller på små hold, der tager hensyn til   den enkelte elevs evne til at reflektere og fokusere.

 

Vi kan typisk hjælpe mennesker med · Nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne. · Motoriske og sansemæssige vanskeligheder. · Særlige sociale og adfærdsmæssige problemer.

 

Vi tager udgangspunkt i · At alle mennesker er ligeværdige. · At alle mennesker rummer potentiale for og ønske om udvikling. · At alle mennesker har behov for sammenhæng og struktur.

 

Det er vigtigt, at den enkelte elev oplever succes og ønske om at lære mere. Ikke kun til hest – men i al almindelighed. Derfor foregår al undervisning på Askov Ridecenter i et trygt og forudsigeligt miljø. Askov Ridecenter har specialiseret sig i undervisning af mennesker med emotionelle, psykiske og lettere fysiske handicaps. Vi har derfor ikke tilknyttet fysioterapeut.

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.