Medlemsskab af FRKS

Udskriv
Kategori: Fladså Rideklub
Oprettet Søndag, 11 august 2013 Senest opdateret: Mandag, 28 august 2017 Skrevet af Pia Stiller

FRKS logo 280x256

Alle er velkomne til at melde sig ind i FRKS - Fladså Rideklub. Alle som vil ride på Askov Ridecenter, på rideskolen eller på anden vis, skal dog være medlem for at kunne benytte faciliteterne. Her finder du oplysninger omkring medlemsskab af FRKS.

Sådan skal du gøre:

Du skal indtaste dine data i vores medlemssystem - det gør du her: http://www.frks.klub-modul.dk/

Når din profil er oprettet tilmelder du dig holdet der matcher din alder, for at betale kontingent. Der betales med det samme på et af de kreditkort der er nævnt på forsiden.

Støttemedlemmer henvises til HYP - se andet sted på denne hjemmeside.

Kontingent opkræves en gang om året til betaling i januar. P.t ved at der sendes en reminder mail, om at man går ind i systemet og betaler. På sigt bliver det opkrævet automatisk. 

Kontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling i februar. Når du har betalt er du fuldgyldigt medlem af Fladså Rideklub i perioden 1. januar til 31. december.

Sker udmeldelsen p.gr.a. manglende betaling, eller er der restance ved udmeldelsen, skal dette betales før der kan ske genindmeldelse.

 

Priserne for medlemsskab af FRKS 2016 og øvrige priser på ridecenteret - se her

 

Hvis du indmeldes midt i året reguleres prisen.

Betalinger fra udlandet :

  • IBAN DK6306970002791609
  • Swift BCPHDKKK

 

Skal du bruge et medlemskort?

Når du skal til stævne skal du kunne "bevise" at du er medlem af den klub du starter for - eller sådan har det været tidligere. Det er IKKE længere nødvendigt. Klubberne må IKKE forlange beviser for klubmedlemskab af rytterne. Det er de enkelte klubber der nu selv skal kontrollere de forskellige stævner for at se om nogen starter i deres klubnavn, uden at være medlemmer.

Et gyldigt bevis på medlemsskab af en rideklub er:

  • Kvittering fra netbank
  • Girokort kvitteringen
  • Kvitteringsmail fra medlemssystem

 

 
 

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.