GDPR Persondataforordningen

Behandling af personlige oplysninger

I forbindelse med persondataforordningens ikrafttræden den 25. maj 2018 skal Fladså Rideklub underrette dig om, hvilke typer personoplysninger vi har om dig, hvilken hjemmel/formål vi har til behandling af dine personoplysninger, samt dine rettigheder i forbindelse med Fladså Rideklubs behandling af dine personoplysninger.

Vi behandler kun dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil oplysningerne er indsamlet.

I det vedlagte bilag kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger:

Dette brev er alene til orientering, og du behøver ikke at gøre mere.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 

Se bilaget her.

Vedligeholdelsesudvalget

Vedligeholdelsesudvalgets opgaver er at hjælpe med at ordne små reperationer haandvaerker2o.lign. af rideklubbens inventar og lejede lokaler. IKKE hele ridecenteret, da Harriet selv står for den del.

Vil du gerne have kontakt, eller være med, så se her.

Fakta om rideklubben

Navn  Fladså Rideklub, forkortet FRKS (er en entydig forkortelse i DRF)
Adresse  Askovvej 49, 4733 Tappernøje
Telefon 

6167 3979 (bruges til MobilePay)

- se også de enkelte bestyrelsesmedlemmer og udvalg 

Mail 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

se også de enkelte bestyrelsesmedlemmer og udvalg

CVR nummer 3399 9887
Virksomhedstype Frivillig forening
Bankforbindelse Spar Nord i Næstved
Driftkonto/foreningskonto 9819-2540010490
Stævnekonto 9819-2540010504
 Medlem af

DRF - Dansk Rideforbund og derigennem DIF, samt distrikt 5

DHIF - Dansk handicap Idræts Forbund

NIU - Næstved Idrætsunion

KlubLiv Danmark

 Støtteforening HYP 

organisationsdiagram

 

IT udvalg

IT udvalgets opgave er at passe følgende systemer i rideklubben:

  • Stævnesystem (inkl. adgang til Go)
  • Foreningsadministrator (medlemssystem)
  • Visma, Summasumarum (økonomisystem)
  • Hjemmeside (Joomla)
  • Facebook

 

Vil du gerne være med, så se her.

Udvalg

Vi er jo alle forskellige.Takealook

Nogen syntes det er sjovt at lave stævner, andre kan lide at lave noget for børnene, eller de handicappede.

Andre igen, syntes de gerne vil hjælpe med de praktiske ting der kommer henover året.

Alle disse forskellige ting kan man nemt komme til at hjælpe med. Vi har oprettet en masse udvalg, så det nu skulle være muligt kun at hjælpe med noget man syntes er sjovt, og som interessere en. Enten fordi man selv er rytter, man har børn der rider, eller bare helt almindelig interesse.

Det kan også være man befinder sig bedst med at hjælpe med mere administrative opgaver - så er det bestyrelsen man skal være i.

Vil du gerne være med, så hold øje med din mail, vores hjemmeside og Facebook. Vi lægger informationerne ud efterhånden som vi har dem klar.

Vi kommer til at få brug for en del frivillige for at den enkelte ikke skal bruge mere tid end rimeligt er. Der bliver måske også nogle pladser i bestyrelsen, da nogen af de siddende bestyrelsesmedlemmer tager formandsposter i de nye udvalg.

Og hvad vil det så sige at være frivillig hjælper ?

Både FRKS - altså rideklubben - og HYP er frivillige foreninger. Det betyder at med mindre man er ansat så får man ingen løn for det arbejde man udfører - og der er en kun én ansat - nemlig rengøringen.

Derfor skal det man hjælper med også være noget man syntes er sjovt, og som man syntes man kan magte. Det skal heller ikke være alt for mange timer - for det er der ingen af os der har tiden til. Så kan de fleste nok regne ud, at vi i hvert fald må være nogle stykker, for at det kan hænge sammen.

Resultatet er: DU har brug for din egen hjælp, så klubben kan fungere i fremtiden, for ingen frivillige hjælpere, er lig ingen frivillig forening, og dermed intet tilskud fra kommunen til vores aktiviteter og husleje.

Og hvem skal så betale ? Ja det skal de der gerne vil ride i ridehus, have en rytterstue at sidde i, imens poderne rider en tur, de der gerne vil have nogle aktiviteter en gang imellem, så man kan mødes med ligesindede. Med andre ord - alle os der gerne selv vil, eller/og har børn der gerne vil ride på Askov. (Eller en anden rideklub - for det er samme setup alle steder)

SÅ, kan du lægge lidt eller mange timer i klubben, så lad os hører fra dig, tag en snak med os til workshoppen, eller når du møder os på staldgangen. Du kan også ringe eller sende en mail.

Vi glæder os til at lære dig at kende :-)

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.