Fladså Rideklub

Udskriv
Oprettet Søndag, 23 oktober 2011 Senest opdateret: Søndag, 29 januar 2012

Fladså Rideklub er medlemmernes ansvar

Vores mål i Fladså Rideklub er at udbrede kendskabet til ridning, hestens røgt & pleje, og hesten som et levende væsen, der skal behandles med omtanke og respekt.

Men vores mål er også at fremme et godt kammeratskab blandt klubbens medlemmer. Derfor bør man som medlem udvise god opførsel og respekt for hinanden på trods af forskelligheder - uanset hvilke.

I Fladså Rideklub skal det være attraktivt at være medlem af klubben og have høje ambitioner med sin ridning. Ligesom det skal være attraktivt at være medlem af rideklubben som hygge-rytter. Det skal også være en positiv oplevelse at færdes på Askov Ridecenter som forældre og pårørende.

Klubben skal arbejde på, at der bliver etableret ridning og aktiviteter, så alle aldersgrupper og niveauklasser bliver tilgodeset. Aktiviteterne i Fladså Rideklub skal være således, at både bredde og elite trives - og glæden ved at færdes i hestemiljøet bliver altoverskyggende.

For at fremme sammenholdet og klubfølelsen skal der fremmes og fastholdes både medlemmernes ansvar og engagement, der bærer klubben. Velkommen.

Vi glæder os til at have dig som medlem.

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.