Stævneudvalg

Udskriv
Kategori: Fladså Rideklub
Oprettet Søndag, 23 oktober 2011 Senest opdateret: Mandag, 18 april 2016 Skrevet af Super User

Stævneudvalget er et udvalg af frivillige hjælpere i FRKS, der primært står for planlægning og koordinering af de stævner, som afholdes på Askov Ridecenter.

Udvalget står bl.a. for klubmesterskaberne i dressur og spring, og vedligeholder klubbens ranglister.

Vi holder møder ca. 5 gange om året, hvor vi planlægger de ca. 5-7 stævner om året, som afvikles på ridecenteret.

Til selve gennemførelsen af stævnerne trækkes der naturligvis på en langt bredere kreds. Stævneudvalget kan i denne forbindelse altid bruge endnu mere hjælp, så hvis du har lyst og tid til at hjælpe til stævner m.v. er du meget velkommen til at kontakte os. Jo flere, vi hjælper, jo mere overskueligt bliver det for alle.

Hvis man starter for FRKS, forventer vi, at man hjælper til det tilmeldte stævne i det omfang, det kan lade sig gøre. Man kan også få forældre til at hjælpe for sig.

Bestyrelsen støtter vores stævneryttere, og man kan derfor søge om tilskud til stævner som DM, Ecco Cup m.m. Hold øje med hjemmesiden for nærmere information. Desuden betaler bestyrelsen gerne startgebyr når der er distriktsmesterskaber i hold.

Har du spørgsmål til stævneudvalget, ønsker at være med i udvalget eller hjælpe til stævner, er du meget velkommen til at kontakte os. Se mere her.

På stævneudvalgets vegne

 

 

 

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.