Forældreudvalg, hhmm....

Udskriv
Kategori: Fladså Rideklub
Oprettet Tirsdag, 19 november 2013 Senest opdateret: Torsdag, 05 maj 2016 Skrevet af Pia Stiller

familie stor  Ja, hvad er nu det for en størrelse. Jo, det er bestyrelsen som har oprettet dette udvalg, som en hjælp til klubben, med de mange arrangementer der traditionen tro, er for vores mange rideskolebørn, og andre der har lyst.

Og, hvorfor nu det. Jo fordi vi er en frivillig forening, og bestyrelsen kan bare ikke være der hele tiden. Vi må deles om at løfte i flok. Vi har over 300 børn som medlemmer i klubben, så vi tænkte at det må da være muligt at få nogle af forældrene til disse mange børn, hvoraf mindst 1/3 deltager i vores arrangementer, til at hjælpe.

MEN, vil nogen sige, vi betaler jo for at deltage. Ja, det er rigtigt. Det I betaler for, er lån af en pony med udstyr, muligheden for at få en rosette med hjem og et ridehus at være i. IKKE løn til forberedelse og gennemførelse af arrangementet, for så ville prisen være en helt anden.

Så, derfor. Vil I hjælpe med at sikre, at vi kan lave disse arrangementer, som børnene elsker, så meld jer til forældreudvalget som hjælper. Og, HUSK der er ikke forventning om at man hjælper hver gang, for hvis mange flere bare hjalp f.eks. hver anden gang, 1 time, så ville det være helt fantastisk.

Send en mail til Rikke, Jens og Christian i forældreudvalget, og fortæl gerne hvad du syntes kunne være sjovest for dig at hjælpe med. De svarer også gerne på diverse spørgsmål.

Vil du gerne være med, så se her.

Glade vrinsk fra formanden.

 

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.