Velkommen

Udskriv
Kategori: HYP
Oprettet Søndag, 23 oktober 2011 Senest opdateret: Fredag, 17 februar 2012 Skrevet af Super User

hyp logoAskov Hygge Hyppere, HYP, er Askov Ridecenters Seniorklub for ryttere over 25 år. Klubben fungerer som støtteklub for Fladså Rideklub - Sydsjælland, FRK-S, og optager derfor også ikke-ridende medlemmer, der ønsker at støtte rideklubbens arbejde.

Formålet er:

at højne respekten for ridesport på hyggeplan.

Hygge Hypperne skal være et sprudlende bevis på, at ridesporten kan dyrkes hele livet, uanset hvor dygtig man er eller gerne vil være. Vi skal fremstå som et kompetent og afslappet forbillede for især de mange unge ryttere i Fladså Rideklub.

Askov Hygge Hyppere har det hyggeligt sammen - både når vi hypper og ikke hypper. Vi glæder os til at hilse på dig - på staldgangen, på ridebanen, på tur ud i det blå, eller bare over en kop kaffe på sidelinien.

Inden du melder dig ind, skal du dog vide, at: HYP er ikke en klub under Dansk Rideforbund. Det betyder, at du ikke kan stille op til fine stævner i rideforbundets regi.

Til gengæld kan du deltage i alle aktiviteter arrangeret af for eksempel Naturrytter, samt i alle Fladså Rideklubs andre aktiviteter som f.eks. Ringridning, Rideskoletræf, Orienteringsridt og Jagtridning til Show-dage, Kurser med mere. Se kalenderen.

Alle henvendelser omkring eventuelle fejl og mangler på hjemmesiden kan gøres til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates - Joomla template maker.